Star yazarı: Beni korkutamazsınız

Star yazarı: Beni korkutamazsınız
Güncelleme:

Star yazarı Işık, geçen günlerde kızının evine yapılan saldırıyı yazdı ve "O çürümüş yüreğinizin lağım kokusu beni korkutmaya yetmez” dedi.

Star yazarı İlhami Işık’ın Batman’da yaşayan kızının evine geçen hafta saldırı düzenlendi. Eve giren şahıslar, evde buldukları Işık’ın telefondan Işık’a “En kıymetlini toprak altında görmek istemiyorsan ayağını denk al, bu sadece bir uyarı bir dahakine evdeki herkes ölür. YDG-H” şeklinde bir tehdit mesajı gönderdi. Evde şans eseri kimsenin olmaması üzerine saldırganlar evdeki eşyaları dağıtarak, evden çıktılar.

“BENİ KORKUTMAYA YETMEZ”

Hükümete yakın Star gazetesi yazarı İlhami Işık bugünkü “Terör ile mücadelenin anatomisi (3)” başlıklı yazısında o saldırıyı anlattı.

Işık’ın yazısını ilgili bölümü şöyle:

“Ben terör ile mücadele yöntemleri üstüne kafa patlatırken telefonuma bir mesaj düştü. Son cümlesi ölüm tehditiyle biten bir mesajdı bu. Şimdi burada o iğrenç cümleleri yazıp, ne sizin ne de kendi midemi tekrar bulandırmak istemiyorum. Mesaj Batman’da yaşayan kızımın cep telefonundan atılmıştı. Kısa bir süre sonra mesajın hikayesi aydınlatıldı.

Akşam kızım, torunum ve damadımın evde olmadığı bir saatte, kendisine YHD-G adını veren yüreği çürümekten lağım gibi kokan bir güruhun üyeleri, evi talan ettikten sonra, bana da bir mesajla gözdağı vermeyi uygun bulmuşlar.