Şükrü Küçükşahin'den Kemal Öztürk'e Gazetecilik Dersi

Şükrü Küçükşahin'den Kemal Öztürk'e Gazetecilik Dersi
Güncelleme:

Şükrü Küçükşahin'den Kemal Öztürk'e Gazetecilik Dersi

Şükrü Küçükşahin'den Kemal Öztürk'e Gazetecilik Dersi

Cnn Türk, Şirin Payzın, Ne Oluyor?, Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin, AKP, Kemal Öztürk, haber, haberlerCnn Türk'te yayınlanan "Ne Oluyor?" programında Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin ile AKP milletvekili aday adayı Kemal Öztürk arasında sert tartışma yaşandı.
 

Şirin Payzın'ın sunduğu programda Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç ile AKP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki tartışma konuşuldu.

Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin, Bülent Arınç'ın sözlerinin değerlendirirken yakın zamanda meydana gelen Ak Saray ile hükümet arasındaki geçen krizleri sıraladı.

Anadolu Ajansı eski genel müdürü ve Yeni Şafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk ise Şükrü Küçükşahin'in değerlendirmelerininin yanlış olduğunu söyledi.

Aynı zamanda AKP'den milletvekili aday adayı olan Öztürk, Şükrü Küçükşahin'i CHP mantığıyla yorum yapmakla itham ederek,  "CHP mantığı böyle çalışıyor zaten Ankara'da" dedi.

Kendisinin CHP'li olarak itham edilmesine çok sinirlenen Küçükşahin, Kemal Öztürk'e karşı çok sert sözler sarf etti.

Şükrü Küçükşahin, "Beni tanıdığını söylüyorsun ama hiç tanımamışsın. Ben gazeteciyim. Siyasetçi olduğum günde onu açık açık söylerim. Ben gazeteciliği, liderleri, kimi izliyorsam neyi izliyorsam onu yakından izlemek olarak alırım. Ama öyle yandaşlık yalakalık yapmam. Ben CHP'nin fikirlerini savunmuyorum. CHP lideri yanlış bir şey yaptığında sizden daha fazla ben eleştiririm." diyerek Kemal Öztürk'e sert eleştirilerde bulundu.

Gerlimin artması üzerine programın moderatörü Şirin Payzın araya girerek Şükrü Küçükşahin'i sakinleştirmeye çalıştı.

VİDEO