Survivor Kıbrıs finalini kim kazandı?

Survivor Kıbrıs finalini kim kazandı?
Güncelleme:

Survivor 2016 Kıbrıs finalini kim kazandı yarı finale çıkan isim kim oldu belli oldu.

Survivor 25 Haziran 2016 akşamında Kıbrıs finalisti ve yarı finale kalan isimler ortaya çıktı. Dominik'teki son oyunlarda önce Nagihan Karadere elendi. İkinci tur oyunlarda ise Kıbrıs finali ve yarı finali yolunda Damla Can veda etti.
Survivor 2016 adasında Kıbrıs finali için müthiş çekişmeli oyunlar oynandı. İlk gün oynanan oyunlarda Nagihan Karadere sürprizi yaşandı. İlk oyunu birinci bitiren Nagihan Karadere ikinci oyunlarda 1 puan dışında sayı alamayınca ilk elenen isim oldu. Nagihan Karadere Semih Öztürk ile SMS'e kalan ilk isimdi.
SURVİVOR KIBRIS FİNALİ VE YARI FİNALİ KİM KAZANDI?
Survivor'da ikinci gün Damla Can, Serkay Tütüncü ve Avatar Atakan arasında final ve yarı final oyunu oynandı. Bu oyunun ilk etabında elenen isim Damla Can oldu. Serkay Tütüncü ve Avatar Atakan bu kez başa baş yarışlarda final ve yarı final için kapıştı. Bu son oyunda da sürpriz vardı. Yarışın favorisi olan Avatar Atakan'ı Serkay Tütüncü fark atarak 10'a 4 yendi.
Survivor 2016 final koltuğuna Serkay Tütüncü oturdu. Avatar Atakan ise yarı finale çıktı. Avatar Atakan 'Kendime yedirecek olsam ağlayacağım' diyerek kaybetmesine kızdı. Serkay Tütüncü ise kazanınca yere kapaklandı ve uzun süre ağladı. Serkay 'Buraya gelirken anneme söz vermiştim' dedi.
SURVİVOR YARI FİNAL ELEMESİ SMS OYLAMASI
Survivor Kıbrıs finali ilk tur oyunlarında Nagihan Karadere elenmişti. İkinci gün de Damla Can elenince yarı final SMS oylamasına çıkacak isimler belli olmuş oldu. Survivor'da pazartesi günü SMS oylaması yapılacak. Semih Öztürk , Damla Can ve Nagihan Karadere yarı final oylamasına çıkacaklar. Survivor SMS oy sıralamasına göre birinci olan isim yarı finale çıkacak. Diğer iki kişi ise Survivor'dan elenecek.
NAGİHAN KARADERE ELENİNCE KRİZE GİRDİ
İlk gün oynanan oyunlarda Nagihan Karadere günün konusu oldu. Bacağındaki sakatlık ikinci oyunda nüksedince hezimet yaşayan Nagihan kaybedince ortaları yoldu yerleri yumrukladı.
Nagihan Karadere'nin kendini bu kadar çok paralamasının sebebi sadece oyunu kaybetmesi değildi. Nagihan bu oyunla Survivor'dan elendiğini sanmıştı. Hala final için şansı olduğunu sonradan öğrenince de bu kez sevinçten ağladı.
SURVİVOR KIBRIS FİNALİ DAMLA CAN AĞLADI
Survivor Kıbrıs final oyunlarının ilk gününde kıran kırana bir yarış vardı. Yarışların ilk etabını sonuncu bitiren Damla Can öfkeden ağladı.
SERKAY TÜTÜNCÜ AVATAR ATAKAN'A YENİLİNCE...
Oyunlarda Serkay da Atakan'a yenilince kriz geçirdi. 1 saniyede iki oyun verdim diyen Serkay Tütüncü tahtaları yumrukladı.
NAGİHAN KARADERE SAKATLANINCA...
Nagihan Karadere için Kıbrıs finali ilk gün oynanan oyunların biri iyi biri kötüydü. İlk oyunda yıldızlaşan Nagihan ikinci oyun denge olunca yıkıldı. Bacağındaki sakatlık nüksedince Nagihan havuzdan çıkamaz hale geldi.