Survivor Turabi: Beni de öldürdüler!

Survivor Turabi: Beni de öldürdüler!
Güncelleme:

Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu Survivor All Star'ın şampiyonu Turabi Çamkıran oldu.

Emre Saygı ve takipçilerin soruların yanıtlayan Turabi Çamkıran, hayli samimi ve iddialı açıklamalarda bulundu.

İnternette Fenomen Değil, Mutfakta Menemen Yapan Kız Arıyorum

Özel hayatıyla ilgili konuşan Turabi Çamkıran, 10 yıldır sevgilisi olmadığını ve bir süre daha evlilik düşünmediğini belirtirken "Yoğun çalışmaktan uzun soluklu bir ilişki yaşamaya fırsat bulamadım. Bu evlilik gibi bir düşüncem de yok. Kendimizi işimize verdik. İşin aslı çevreye baktığında bizim kızlarımız internet fenomeni olmanın peşinde. Kocasını, evini, erkeğini ve mutfağını düşünen kız bulmak çok zor artık. Benim için de İnternette fenomen olan değil, mutfakta menemen yapan kız olmalı olmalı. Olursa da görücü usulü olur. Annem Meryem Sultan ilgileniyor bu işlerle' dedi.

Sosyal Medya da Beni de Öldürdüler

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Turabi Çamkıran, sosyal medyadan kimi zaman kendisinin de  muzdarip olduğunu belirtirken  “Geçtiğimiz günlerde adamın biri yazmış Turabi, trafik kazasında öldü. Allah rahmet eylesin. Bende o gün derse girdim, telefonum kapalıydı. İnsanlar bana ulaşmaya çalışmışlar. Kardeşimi aramışlar, Turabi trafik kazası geçirmiş. O da bana ulaşamayınca telaşlanmış. Ortalık baya karıştı. Kimisi de bana yazıyor, abi sende sosyal medyada bu ölüp dirilme işini paraya mı çevirenlerden mi oldun? Daha önce bir çok yaşayan insanı öldürdüklerini şahit olmuştum, ama  beni de sosyal medyada öldürdüler. Yok sağım ve yaşıyorum” şeklinde konuştu.

Dizi ve Film de Rol Almak İstiyorum

Uzun bir süredir oyunculuk eğitimi aldığını belirten Turabi Çamkıran “ Kazandığımız paranın bir bölümünü yemeye başladık. Bir şeyler yapmamız lazımdı. Bir süredir Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimi almaya başladım. Dizi ve sinema filmlerinde rol almak istiyorum. Özellikle aksiyon filmlerinde ve aksiyon dolu bir karakteri canlandırmayı çok istiyorum. Bunun içinde vurdulu kırdılı sahnelere çalışıyorum. Bir Youtube kanalı açtım, burada kısa kısa dizi filmler çekip yayınlayacağım’ dedi.