Survivor'dan elenen isim...

Survivor'dan elenen isim...
Güncelleme:

Survivor'da kim elendi? sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında eleme heyecanı yaşandı.

Survivor yarışmasına bu hafta gönüllüler takımından bir yarışmacı veda etti. Ada konseyinde Hasan ve Bozok’un isimleri eşit olarak yazılmıştı ancak Hasan halk oylamasında en fazla oy alan yarışmacı olduğu için elemeden çıkartıldı ve bir yarışmacının ismini söylemesi istendi. Hasan Turabi’nin adını verdi, kişisel dokunulmazlık sahibi olan Nadya ise Bozok’u kurtarmak için Özlem’in adını verdi. Halk oylaması sonucunda en az oyu alan yarışmacı olan Özlem elenerek adaya veda etti. SMS ile yapılan halk oylamasında Survivor 8. hafta sonuçları ise şöyle oldu.

Survivor All star Gönüllüler Takımı 8. hafta 22 Nisan Çarşamba halk oylaması ( SMS ) sonuçları sıralaması:

8 Nadya
7 Özlem
6 Begüm
5 Sahra
4 Bozok
3 Hilmicem
2 Turabi
1 Hasan

Survivor’da Bozok’tan Hasan’a ağır sözler ‘Erkek ol erkek’


Survivor All Star yarışmasının 22 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde, bir önceki gün ödül Oyununda tartışan Hasan ve Bozok adada yüzleşti. Karşı karşıya ikilinin sakinliği çok kısa sürdü ve adada kıyamet koptu.

Ödül oyunu sonrasında kaybettikleri için Hasan’ı suçlayan Bozok, Hasan’ın üzerine yürüyerek sert ifadeler kullanmıştı. Zaman zaman küfür de eden Bozok bu defa Hasan’la adada yüzleşti. Hasan Bozok’u çağırarak konuşmak istediği şeylerin ne olduğunu sordu ve tartışma başladı. Bozok yine küfürlerde kullandığı tartışma sırasında Hasan’a “Erkek ol erkek” diye de bağırdı. Hasan ve Bozok arasındaki kavgaya Hilmicem de katıldı ve Hasan’a “Ben sana yaşına hürmeten abi diyorum. Ama şunu da bil. Ne benden sana arkadaş olur ne senden
bana. Bunu da bil” dedi.

Yaşanan tartışmanın ardından kameralara konuşan yarışmacılardan Hasan, Bozok’un kendisini tahrik ederek vurmasını ve diskalifiye olmasını amaçladığını iddia etti. Hasan ”
Terbiyesizce hareketler yapıyor. Bana ilk hamle yapıldığında cevabını alır” şeklinde konuştu. Bozok ise Hasan’ın ayağını denk almasını söyleyerek Hasan’ın üzerine geldiğini ancak onun tuzaklarına düşmeyeceğini söyledi.
 

(VATAN)