Survivor'ın 2.finalisti belli oldu

Survivor'ın 2.finalisti belli oldu
Güncelleme:

Survivor'da büyük final öncesi kim elendi sorusunun cevabı belli oldu.

Survivor'ın dün akşam yapılan konseyinde 2 yarışmacı hayallerine veda ederek yarışmadan ayrıldı. SMS sonuçlarına göre Survivor'dan elenen isimler Nagihan ve Semih Öztürk oldu.
Survivor'dan elenen 2 yarışmacı adeta büyük şok yaşadı. Nagihan elendiğini duyduktan sonra gözyaşlarını tutamadı. Nagihan 'Şu anda şoktayım. Ne diyeceğimi bilemiyorum keşke finali görebilseydim, keşke şampiyon olabilseydim. Arkadaşlara başarılar diliyorum’ dedi.
Survivor’dan elenen isimler dün akşam belli oldu... Büyük finale adını yazdıran Serkay ve yarı final koltuğuna oturan Atakan’dan sonra Damla, Nagihan ve Semih konseye kaldı. Konseyde SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Nagihan, yarışmaya veda etti. Survivor 2016’da Nagihan’ın ardından elenen isim Semih oldu. Damla yarı finalde Atakan ile final mücadelesi yapacak.
Survivor’dan elenen Nagihan ‘Üzgünüm. Benim için her şey hayal kırıklığı. Hayatta olan da burada olan da. Şuanda şoktayım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İyi bir deneyim oldu benim için. Hayırlısı buymuş. Keşke finali görebilseydim, keşke şampiyon olabilseydim. Arkadaşlara başarılar diliyorum’ dedi.
SURVİVOR'DA İKİNCİ YARI FİNALİST DAMLA OLDU
Survivor 2016’da Nagihan’ın ardından elenen isim Semih oldu. Damla yarı finalde Atakan ile final mücadelesi yapacak. Damla, “İnanılmaz mutluyum, herkese çok teşekkür ederim” dedi.
SURVİVOR SEMİH: BANA YANLIŞLAR YAPILDI
Survivor'dan elenen Semih Öztürk çarpıcı açıklamalat yaptı... Semih 'Sakatlığımın etkisi sanırım oldu. Son iki haftada neredeyse yokum. Yarışları izliyoruz, ‘Semih neredeydi’ Semih morfini yemiş yatıyordu. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Tabii ki burada bana yapılan yanlışlar, haksızlıklar, ayıplar oldu. Ben duruşumdan hiçbir zaman taviz vermedim. Alnımın akıyla geldim, alnımın akıyla gidiyorum' dedi...
ACUN ILICALI: BEKLEDİĞİMİN ÜZERİNDEYDİN
Performans olarak beklediğimin çok üzerindeydin. Fiziksel olarak çok fazla sporcu vardı. Performansını bazı oyunlarda çok üst seviyeye çıkarabildin. Acaba bu kadar başarılı olabilecek misin diye sormuştum. Sen de inancım var demiştin. Şu bir gerçek ki, saygı konusunda çizgileri çok iyi kurdun. Birçok tartışma oldu ama bir sezonu atlatmış olduk. İnşallah bundan sonra görüşürüz. Damla seni de tebrik ediyorum. Duygularını da anlayabiliyorum. Çok zor bir oylamadan çıktın. Yarın çok güçlü rakip seni bekliyor.
SURVİVOR'DA BUGÜN TÜM YARIŞMACILAR BİR ARADA
Yarışmacının yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı, çeyrek final gecesinde yaptığı açıklamada, yarı finalin yapılacağı 28 Haziran günü, Survivor 2016’nın tüm yarışmacılarının geleceğini söyledi. Kimin, eteğinde ne taş varsa dökeceğini söyleyen Acun Ilıcalı, kritik final öncesi izleyenlerde büyük merak uyandırdı.
Survivor 2016 Çeyrek finalde SMS oyları ile rakiplerinden en düşük oyu alan yarışmacı Nagihan oldu. Nefes kesen eleme sonucunda ikinci isim merakla bekleniyordu. Ve Survivor'da elenen ikinci isim Semih oldu.
Survivor 2016 çeyrek final akşamında kazanan isim Damla oldu ve yarın akşam Atakan'ın rakibi olacak.