Zaman yazarından Arınç'a şok yanıt; Mümin münafıktan özür dilemez!

Zaman yazarından Arınç'a şok yanıt; Mümin münafıktan özür dilemez!
Güncelleme:

Zaman yazarı Ali Ünal, Başbakan Yardımcısı Arınç'ın cemaatten özür bekliyoruz açıklamasına çok sert yanıt verdi...

Sahur baskınıyla gözaltına alınan emniyet müdürleri ve polis memurlarının yakınlarının İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde yer sofrasında yaptıkları iftara Gazeteci Ali Ünal da katıldı. 

İftar öncesi ailelere destek ziyaretinde bulunan Ünal, ailelerle sohbet ederek iftar vaktini bekledi. Okunan ezanla birlikte Ünal, polis aileleriyle birlikte iftar yaptı. Gazetecilerin operasyona ilişkin sorularını cevaplandıran Ünal, "Operasyon kelimesinde biraz müspet bir mana da vardır. Bu tecavüz, açık tecavüz. Sahur vaktinden önce, Ramazan'da, Kadir Gecesi'nin öncesinde hem bir Ramazan'a tecavüzdür, hem oruca tecavüzdür, hem sahura tecavüzdür, hem Kadir Gecesi'ne tecavüzdür, hem dine tecavüzdür, hem Ramazan Bayramı'na tecavüzdür." şeklinde konuştu.

Gözaltıları, "Bu bir intikam operasyonudur." sözleriyle değerlendiren Ünal, "İktidar partisinin vicdanı denilen fakat benim tamamen nefsinden konuştuğuna inandığım Bülent Arınç kalkıyor diyor ki "Özür dilesinler, nedamet etsinler kurtulsunlar." Seyit Kutup'un sözünü hatırlatırım ona Nasır da "Seyit Kutup özür dilesin çıkaralım." deyince "Bir mümin münafıktan özür dilemez" demişti." diyerek cevap verdi.

"ALLAH'IN TOKADI ÇOK ŞİDDETLİ OLACAKTIR"

Yapılan operasyonu İşçi Partisi'nin açıkça sahiplendiğini hatırlatan Ünal, "İşçi Partisi'nin genel başkan yardımcısının yıllar önce Tarabya'da hangi ülkenin gizli ajanlarıyla yakalandığını herkes biliyor. Bir zaman Milli İstihbarat'ta kontr terör daire başkanlığı yapmış bir kişi, İşçi Partisi'nin başkanı için "Fabrikatör" tabirini kullanıyor. Fabrikatör demek çalıştığı ülke adına, bulunduğu ülkeyi karıştıran, fitne çıkaran insan demektir. 28 Şubat'ın arkasında da onlar vardı. Şimdi bu tecavüzün arkasında da onlar var. Esas kimlerin yaptığını bu işin burada görmek lazım. Doğu Perinçek'in babasını da tanıtayım, bunlara da ders olsun bilmiyorlarsa, Sadık Perinçek; bir zaman Demirel'in Devlet Bakanlarındandır. Asım Köksal merhumun peygamberimizle ilgili abidevi eserinde zaman zaman kendisine cevaplar verdiği, İtalyan müsteştirk, Peygamber Efendimiz aleyhinde en ağır kitabı yazmış olan Katani'nin kitabını Türkçeye tercüme ettirip yayınlayan insandır. Kimlerle iş tuttuğunu görsünler. Ve bu iş tuttuklarını ben şuurluca tuttuklarına inanıyorum. Fakat bu devranın devam edeceğini sanmasınlar Allahın tokadı çok şiddetli olacaktır." ifadelerini kullandı.