Taraf'ın Açıkladığı ''Köşk'teki Köstebek'' Mücahit Küçükyılmaz Mı?

Taraf'ın Açıkladığı ''Köşk'teki Köstebek'' Mücahit Küçükyılmaz Mı?
Güncelleme:

Taraf gazetesinin bugün manşetinden verdiği Köşk'teki köstebek il ilgili çarpıncı bir ayrıntı ortaya çıktı. Twitter fenomeni Fuat Avni o isme dair önemli bir iddiada bulundu ve isim açıkladı

Taraf gazetesinin bugün "Köşkteki köstebek" başlığı ile verdiği haberdeAbdullah Gül ve ailesine ait bilgileri Aktroller’i yöneten Başbakanlık danışmanlarına aktaran M.K isimli Köşk çalışanı ile ilgili çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı.

Twitter fenomeni @fuatavnifuat'ın geçtiğimiz günlerde Gül ve ailesi ile ilgili bilgileri Başbakan Erdoğan'ın danışmanlarına, oradan da AKTrollere aktaran kişinin Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesini ve twitter hesabını yöneten Mücahit Küçükyılmaz olduğunu ileri sürmüştü.

@KUSCUESREF DESİFRE Mİ OLDU? 

@fuatavnifuat yaptığı açıklamada, çarpıcı bir bilgi daha vererek, muhalif gazeteci ve siyasetçileri tehdit eden @kuscuesref hesabının editoryasını da Mücahit Küçükyılmaz'ın yaptığını belirtmişti.

\"\"

KÖSTEBEĞİN BİLGİLERİ AKTARDIĞI DANIŞMAN VARANK MI?

Twitter fenomeni @fuatavnifuat'ın yaptığı ppaylaşımda en çarpıcı nokta da @Kuşçuesref hesabının Başbakan Danışmanı Mustafa Varank'a ait olduğunu açıklaması oldu.

Taraf gazetesinin deşifre ettiği köstebeğin @fuatavnifuat'ın twitterdan yaptığı açıklama ile örtüşmesi ve ortaya çıkan bu isimler skandalın büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Kaynak : Postmedya