Taş: Acun başına nasıl bir iş aldığının farkında değil!

Taş: Acun başına nasıl bir iş aldığının farkında değil!
Güncelleme:

Meydan gazetesi yazarı Atilla Taş, Survivor kadrosuna Yılmaz Morgül'ü katan Acun Ilıcalı'ya uyarıda bulundu.

İşte Atilla Taş'ın yazısı:

YILMAZ MORGÜL’LÜ SURVIVOR

Acun bu, işini gerçekten biliyor!

Göreceksiniz; işi, gücü, siyaseti, gündemi bir müddet bırakıp, Yılmaz Morgül’lü Survivor’ı izleyecek herkes! Biraz resetleme, arada böyle nefes almak olmasa kafayı yer yoksa bu ülkede bu millet!

Herkes için çok büyük bir terapi olacak Yılmaz Morgül vakası. Nereden mi biliyorum? Ben Yılmaz Morgül’le bir konser için, dünyanın taa öbür ucuna, Avustralya’ya seyahat etmiş adamım da oradan! Öncelikle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Acun başına nasıl bir iş aldığının henüz farkında değil, olduğundaysa çok geç olacak! Çok zor, geçimsiz ve kaprisli birisi Yılmaz.

Biliyorum; çünkü bize, hele ki bana kan kusturmuşluğu vardır! Sinir bozar, ortalığı karıştırıp kenara çekilir, hiçbir şey olmamış gibi davranabilir. Yolculuk ettiğimiz Singapur Havayolları hostesleriyle Türkçe kavga edip, derdini anlattığını ve pes ettirdiğini gözlerimle görmüşlüğüm vardır! Hostesler illlallah edip susmak ve kaçmak zorunda kaldılar. Bir ara Yılmaz’ı uçaktan atacaklar sandım ama Allah’tan öyle olmadı!

Yılmaz’ı sevmediğimden falan değil sözlerim, zararsız ve eğlenceli bir insan ama beraber yaşamıyorsanız tabii ki. Sadece programın ne kadar renkli ve gümbürtülü olacağını anlatmaya çalıyorum.

İzleyince anlarsınız, çok eğlenceli olacak şüphesiz! Şarkıcılık hayatımda şu kapris denen şeyi hiç beceremedim ama bu konuda bazı meslektaşlarımla yaşadığım anılar gerçekten bir kitapta toplanmayı hak ediyor. Belki yazarım bir gün ama şimdiden Survivor’da Yılmaz Morgül’le adada kalıp yarışacak herkese, tüm Acun medya ekibine, Acun’a ve özellikle Dominik halkına bol şanslar ve bol sabırlar diliyorum, Allah yardımcıları olsun!

Kaynak: Meydan