Nagehan Alçı: Rasim bırakın programda içki içmeyi...

Nagehan Alçı: Rasim bırakın programda içki içmeyi...
Güncelleme:

Nagehan Alçı, Beyaz TV'de yayınlanan ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın da yorumcu olduğu tartışmalı futbol programını izlemediğini açıkladı.

Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Best FM Haber Müdürü Ufuk Karcı’nın sunduğu “Konuşan Türkiye” programında eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

Nagehan Alçı “Beyaz Futbolu baştan aşağı izlediğimi söyleyemem. Çok erken kalkıyorum, geç biten bir programı sonuna kadar takip edemiyorum. Ama toplumda karşılığının iyi olduğunu biliyorum” ifadelerini kullandı.

O FİLMDE OYNAMAK KEYİFLİYDİ

Eşi ile birlikte "Beyaz Futbol" ekibinin yer aldığı filmde de rol alan Nagehan Alçı, “Eğlenceliydi… Kalıcı bir şey ortaya çıktı. Yer almak keyifliydi” dedi.

AZİZ YILDIRIMIN'IN SÖZLERİ İFTİRA

Nagehan Alçı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Beyaz Futbol ekibi için "Masanın altından içki içiyorlar" sözü için, "bu bir iftira" derken; “Rasim bırakın programda içki içmeyi, programın olduğu gün bile alkol almaz. Bu tamamen iftira ve bel altı saldırıdır” dedi.

YANLIŞ BİRŞEY SÖYLEDİĞİNDE RASİM'İ UYARIRIM

Alçı; “Ben yanlış bir yorum veya fikir belirttiğinde Rasim’i mutlaka uyarırım. Aman ağzımızın tadı bozulmasın havasında bir çift değiliz biz” dedi.

KENDİ MAHALLEMDEN ÇOK TEPKİ GÖRDÜM

Alçı, kendisi için de kullanılan ‘Kaba göre şekil alıyor” eleştirileri için de, “Ben doğru bildiğimi hep söyledim. Dolayısıyla, kendi çevremden ve arkadaşlarımdan dahi savunduklarım için tepki aldım. O yüzden bu eleştiriye katılmıyorum” dedi.

RASİM OZAN'IN ŞÖHRETİ OLMASA DA ONA AŞIK OLUR MUYDU?

Alçı, “Rasim Ozan Kütahyalı şöhret olmamış olsaydı, aşık olur muydunuz ?” sorusuna, “Evlendiğimizde bu kadar şöhret değildik. Daha yolun başındaydık. O yüzden, para veya şöhret için aşık olmadım” dedi.