TRT kabloluya dönüyor!

TRT kabloluya dönüyor!
Güncelleme:

TRT Haber Daire Başkanı Nasuhi Güngör, TRT yayınlarının Almanya'da çok yakında tekrar kablolu yayınlarda yer alacağını söyledi

TRT'nin DİTİB'in Köln'deki Genel Merkezi'nde düzenlediği iftara katılan Nasuhi Güngör, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, “İlgili şirketle  hem teknik problemlerden hem yaşanan anlaşmazlıktan dolayı yaşanan sorunlarda çok hızlı bir çözüm aşamasına geldik. Vatandaşlarımıza çok kısa süre içinde, belki bayramdan hemen sonrası için bu konuda müjde verebiliriz” dedi.

MİSYONUMUZ BELLİ

TRT olarak yurtdışında yaşayanların yaşamlarını, hayat tarzlarını, kültürlerini ve vatan hasretlerini gidermek gibi bir misyomları olduğunu belirten Güngör sözlerine şöyle devam etti: “Burada artık birkaç kuşak var ve her kuşağın da farklı beklentileri var. belki o beklentilere uygun olarak hem haber dinamizmini hem de bir parça memleket özlemini giderecek yeni bir yapılanma içine gireceğiz. Bunun temel amacı ister Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olsun ya da olmasın kendisini Türkiye'ye ait hisseden herkesin yüreği ve sesi olmaya gayret edeceğiz.”