TRT yöneticisi Muhalefeti eleştirince tepki aldı

TRT yöneticisi Muhalefeti eleştirince tepki aldı
Güncelleme:

TRT yöneticisi Muhalefeti eleştirince tepki aldı

TRT yönetcisi Muhalefeti eleştirince tepki aldı

Karşıgazete.com'da yer alan habere göre, TRT Haber Daire Başkanı Nasuhi Göngör Star gazetesindeki yazısında muhalefeti eleştirmesi tepki gördü.

İşte o yazı;


İşte TRT'yi yöneten zihniyet Vatandaşın parasıyla maaşını alan TRT Haber Daire Başkanı Nasuhi Göngör Star gazetesindeki yazısında muhalefeti eleştirdi

Vatandaştan alınan vergilerle yayın yapan TRT'de Haber Daire Başkanı olan Nasuhi Göngör havuz medyasına bağlı olan Star gazetesindeki yazısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Suriyelileri geri göndereceğiz' sözlerini eleştiren bir yazı kaleme aldı.

MİT TIR'LARINI GÖRMEZDEN GELDİ

Bulunduğu görev gereği "tarafsız" olması gereken Göngör, Suriye hakkında yazı kaleme almasına rağmen yakalanan MİT TIR'larından ve Suriye'deki dramın asıl sorumlularından hiç bahsetmedi. Yazısında sık sık Suriyelilerin geri dönmesi için oradaki rejimin devrilmesi gerektiğini vurguladı.

KAYNAK VURGUSU

Nasuhi Göngör yazısında CHP'nin seçim beyannamesini eleştirmekten de geri durmadı. Göngör "Şu sıralarda kaynaklarını açıklayamasa da (ki kaynak olsa bile söyledikleri yapılmalı mı, ayrıca tartışılır) hayli kocaman iddialarda bulunan, zaten vatandaşın refahının artırılması için kullanılan fon kaynaklarını kendi projeleri için ‘kaynak’ ilan etme arayışında olan bir siyasi parti, mutlaka böylesine baskıcı ve mezhep odaklı bir rejimin gitmesi için çaba gösterecektir." diye yazdı.

NASUHİ GÜNGÖR ERDOAĞAN HAKKINDA NELER NELER YAZMIŞTI

Güngör, “Tayyip Erdoğan’ı işbaşına Amerika’daki Yahudi lobisi getirdi” demişti. Güngör, 2001 yılında yazdığı ’Yenilikçi Hareket’ isimli kitabında Erdoğan’ın 18 Temmuz 2001’de israil Büyükelçisi David Sultan’la bir görüşme yaptığını ve ona ’Yeni oluşacak partinin İsrail ve ABD politikalarına asla ters düşmeyeceği’yolunda garanti verdiği konuşulup yazıldığını iddia ediyor*. Güngör, “Bu David Sultan, uzun yıllar İsrail ordusunda görev yaptıktan sonra Dışişleri kadrosuna alınan azılı bir İslam düşmanıydı” diyor.

KARSIGAZETE.COM.TR