TRT'nin korsan yayına büyük tepki

TRT'nin korsan yayına büyük tepki
Güncelleme:

TRT Spor bir skandala imza attı. Yayın hakkı D-Smart Spor'a ait olan Galatasaray-Borussia Dortmund maçı trtspor.com.tr'de yayınlandı. D-Smart Spor Müdürü Ali İsmet Vural, ''TRT'de iş bilmeyen adamları başa getirirseniz olacağı budur.''dedi

TRT'den korsan yayın!

TRT Spor çok büyük bir skandala imza attı. Yayın hakkı D-Smart Spor'a ait olan Galatasaray-Borussia Dortmund maçı TRTSpor'un resmi sitesi trtspor.com.tr'de yayınlandı. Bu olayın fark edilmesinin ardından D-Smart Spor Müdürü Ali İsmet Vural, yapılanın büyük bir terbiyezlik olduğunu söyledi. Vural, ''TRT'de iş bilmeyen adamları başa getirirseniz olacağı budur.'' açıklaması yaptı.

TRT'den büyük bomba!

Yayın hakları sadece D-Smart'ta olan Galatasaray-Borussia Dortmund maçını TRT Spor'un internet sitesi de canlı olarak yayınladı.
TRT Spor çok büyük bir skandala imza attı. Yayın hakkı D-Smart Spor'a ait olan Galatasaray-Borussia Dortmund maçı TRTSpor'un resmi sitesi trtspor.com.tr'de yayınlandı.

trtspor.com.tr'de PTT 1. Lig bölümünde yayınlanan karşılaşmanın başlığında ise 'Elazığspor-Manisaspor' yazıyordu.
Karşılaşma, TRT Spor ve D-Smart Spor logolarıyla birlikte yayınlanırken bir süre sonra yayın kesildi ve "Sayın üyemiz; Aboneliğiniz bu kanalı kapsamamaktadır" mesajı ekrana geldi.

TRT'nin uydu yayınında ise o sırada 'Yüz Yüze' isimli spor programı yer alıyordu.


TRT adına özür

TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, olay üzerine şahsi Twitter hesabından bir açıklama yaparak, D-Smart'tan özür diledi ve soruşturma açtığını bildirdi.(hürriyet.com.tr)