Türk medyasının içler acısı hali

Türk medyasının içler acısı hali
Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Meclis'te grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Ama sorulardan biri hoşuna gitmeyen Bahçeli gazeteciyi tersledi. Ama daha vahim olan meslektaşlarının o gazeteciye gülmesiydi.

Medya özgür mü değil mi ? Bırakın bu tartışmayı. Sahanda su dövmenin bir anlamı yok artık. Sahadaki muhabir özgür olamadıkça medya özgür olabilir mi ?

Bugün Ankara'da TBMM'de çekilen ve onlarca gazetecinin önünde cereyan eden olay artık bize gösteriyor ki ne mesleki dayanışma ne de saygı kalmış.

Sözü uzatmayalım.

ANKA muhabiri grup toplantısı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bir soru sordu:  'FETÖ'yle ilgili ikinci bir risk mi var, hala tehlike geçmiş değil mi?'

 Bahçeli, 'Siz hangi gazetenin mensubusunuz, siz zaten böyle bir soru sorarsınız. Karıştırıcısınız' ifadelerini kullanarak basın mensubunu terslerdi.

İlk kez bir siyasetçi bir gazeteciyi terslemiyor elbette. Ama burada vahim olan, çevredeki bazı muhabirlerin, meslektaşlarının düştüğü bu durum karşısında neredeyse kahkaha atarcasına gülmeleriydi.

Görüntüyü izleyin ve medyanın düştüğü bu duruma yorumu siz yapın.