Türk sporcularını destekleyen Hardline’a anlamlı ödül

Türk sporcularını destekleyen Hardline’a anlamlı ödül
Güncelleme:

Quality Ödül Töreni sanat, medya, iş ve spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Suada’da 31 Mayıs Salı akşamı düzenlenen görkemli davetle 2016 yılının en ‘Quality’ isimleri ödülleri ile buluştu. Duayen gazeteci Salih Keçeci’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye Orhan Gencebay’dan Erkan Petekkaya’ya; Hande Yener’den Ahmet Kural’a kadar pek çok ünlü isim ile birlikte yüzlerce davetli katıldı.

Yedinci yaşını kutlayan Quality of Magazine Dergisi’nin düzenlediği gecede bu yıl ilk kez verilen sporcu beslenme kategorisi ödülünün sahibi Hardline Nutrition oldu. Spora ve sporculara verdiği destekle Türk sporcuların başarısında pay sahibi olan Hardline Nutrition, yılın en ‘quality’ sporcu beslenme markası ödülünü Orhan Gencebay’ın elinden aldı.

Quality Ödül Töreni’nde uluslararası müsabakalarda yarışan Türk sporculara verdiği destek ve sektörde 13 yıldır sürdürdüğü hizmetleri ile ödüle layık görülen Hardline Nutrition aynı zamanda Türkiye’nin en kaliteli spor gıdası markası unvanının da sahibi oldu.

Sunuculuk görevini Vatan Şaşmaz ve Gamze Karaman’ın üstlendiği gecede, Linet birbirinden eğlenceli şarkılarıyla davetlileri coşturdu.