Türkiye’nin en büyük refakatçı oteli açıldı

Türkiye’nin en büyük refakatçı oteli açıldı
Güncelleme:

Ünal İnşaat, 5 katlı ve 90 yataklı Türkiye’nin en yeni refakatçi otelini hayata geçirdi.

Tüm projelerini engellilere uygun olarak tasarlayan ve hayata geçiren Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Ahmet Ünal birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununa çare oldu.

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi tarafından ihtiyaç sahiplerine hizmet vermek amacıyla işletilecek Türkiye'nin en büyük ve modern Refakatçi Oteline geçtiğimiz gün otele adını veren bagışçı Özlem Ünal ve eşi Ahmet Ünal ile birlikte Sivas'da bulundular. Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ile birlikte otelin son durumunu beraber gezerek açılış gününü kararlaştırdılar.

Özlem Ünal adını taşıyan Türkiye'nin en büyük ve modern Refakatçi Otelini hastaneye bagışlayan hayırsever işadamıAhmet Ünal'ın eşi Özlem Ünal ise duygularını şöyle ifade etti: “İnşallah hayırlı uğurlu olur. Öncelikle eşime çok teşekkür ediyorum, çok gurur duyuyorum tüm Sivas halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde hastalara refakat eden hasta yakınlarının konaklama sorunlarının çözüleceğini düşünüyorum. İnşallah hayırlıuğurlu olsun daha başka güzel hayırlarda buluşmayı umut ediyorum ayrıca hasta refakatçılarından otel konaklama için ücret alınmayacak.” Dedi.

Ünal inşaat yönetim kurulu başkanı Ahmet Ünal ise; “evet şimdi insanlar hep ölümsüzlüğü aramışlardır ama bu mümkün değildir ancak işte gidiyorken ardınızda bıraktığınız eserler ölümsüz eserler ile var oluruz İnşallah bu eserde Özlem Hanım içinde öyle olmuş olur. Hayır defteri hep açık olur. Bende Sivas’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temelli ediyorum. Teşekkür ediyorum.” Dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ise şu cümleler ile sözlerine devam etti: “Öncelikle Ahmet Bey’e ve kıymetli Hanımefendiye Özlem Hanıma birlikte teşekkür ediyorum. Üniversitemizde bir refakatçı oteli kazandırdılar. Ben bu örnek davranışından dolayı başta Ahmet Bey’i kıymetli iş adamımızı kutluyorum. Esininde ismini burada yaşatacağız hiç merak etmesin ayrıca teşekkür ediyorum ve bu hayrın örnek olmasını diliyorum başka işadamlarımıza bir örnek teşkil etmesini diliyorum. Tüm emeği geçenlere yapan , yaptıran , çalışan ve düzenleyen herkese teşekkür ederim. Hayırlı Olsun diyorum.

İnşallah en kısa sürede Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz’ında katılımıyla uygun bir tarih belirleyeceğiz ve resmi açılışımızıgerçekleştireceğiz. Otelimiz büyüklüğü bakımından Türkiye'de ilk diyebilirim.” Dedi.