Türkiye'nin ilk akıllı iş arama motoru yayında !

Türkiye'nin ilk akıllı iş arama motoru yayında !
Güncelleme:

Kullanıcı dostu tasarımı, akıllı teknolojisi ve kolay kullanımı ile İşCepte, iş arayanlara sıra dışı bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor.

2015 yılında Türkiye’deki kayıtlı işsiz sayısı 3 milyonu aştı. Kariyer sitelerine bakıldığında ise 200.000’den fazla açık iş ilanı olduğu görülüyor.“Hayalindeki iş cepte!” sloganıyla yola çıkan İşCepte.net, iş arayanları doğru ilanlarla buluşturmayı hedefliyor.

İş aramanın Google’ı

“İşCepte’nin hedefi, iş aramanın Google’ı olmak” diyen CTO (Tepe Yazılım Yöneticisi) Özgür Tan, nasıl sorusunu da şöyle yanıtlıyor:

“İşCepte, Türkiye’de yayınlanan tüm online kariyer sitelerinde bulunan firma ilanlarını tek merkezde topluyor, filtreliyor ve listeliyor. Bütün iş ilanlarına ulaşma şansını bulan kullanıcılar, İşCepte’nin akıllı filtreleri ile tam istedikleri işe de kolayca ulaşabiliyorlar.”

Kişiye Özel Listeleme

Tan, yazılımın neden akıllı olduğunu da açıklıyor: “Kullanıcısını tanıyan eşsiz teknolojisi ile İşCepte, uyum oranları ile rehberlik ederken, zaman kaybını da en aza indiriyor.”

“İsCepte.net kullanıcıları, arama menüsünde yer alan çeşitli filtreler ile arama yapabilirler. İşcepte, yapılan aramaları kaydeder; tıklama, görüntüleme ve başvuru gibi site içindeki tüm hareketleri arka planda analiz eder ve bu veriyi kullanıcısını tanımak için kullanır. Ona en uygun işleri uyum yüzdeleriyle gösterir.”

“İsCepte.net, getirdiği yenilikler ile zamanınızın ve keyfinizin degerini bilen, ücretsiz, en yeni nesil iş arama motorudur.”

İş Alarmlarıyla İş Sizi Bulsun

İşCepte’nin iş arayanlara sunduğu bir diğer kolaylaştırıcı özelliğin ise, kullanıcısını iş fırsatlarından sürekli haberdar eden iş alarmları olduğunu söyleyen Özgür Tan konuyu şu sözlerle açıklıyor:

“Türkiye’de her an 200 binin üzerinde ilan yayında. Her gün 3 bin kadar ilan yayından kalkarken en az o kadar yenisi yayınlanıyor. Bu kadar dinamik ve değişken bir iş piyasasını tüm siteleri her gün tarayarak takip etmek imkansız. Ama İşCepte bunu sağlıyor. Kullanıcı, kendine uygun kriterleri, oluşturacağı iş alarmları ile kaydeder; günlük, haftalık veya aylık olarak e-posta hesabına gönderilmesini sağlayarak, ülke çapında tüm mecralarda yayınlanan yeni iş fırsatlarından düzenli olarak haberdar olur.”