Yarsuvat geri adım attı, meğer duyduğunu söylemiş!

Yarsuvat geri adım attı, meğer duyduğunu söylemiş!
Güncelleme:

Yarsuvat geri adım attı, meğer duyduğunu söylemiş!

Yarsuvat meğer duyduğunu söylemiş!

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, ortaya attığı “Gülen grubu Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi ve Yıldırım’ın da bu parayı vermemesi üzerine 3 Temmuz süreci başladı.” iftirasını kendisi de boşa çıkardı.

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin avukatı Nurullah Albayrak’ın, çirkin iftirasını yalanlamış ve “Doğru olmayan bu iddianın hukukçu olan bir kişi tarafından dile getirilmesi tam bir hezeyandır." Demişti. Albayrak, iddianın, Galatasaray'a kesilen vergi cezalarından sonra dile getirilmiş olmasını da düşündürücü olduğunu söylemişti. 

Yarsuvat'a, diğer bir yalanlama da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan gelmişti. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ‘Hiç kimse ve hiçbir grupla böyle bir diyaloğum olmamıştır.’ ifadeleriyle Yarsuvat yalanlanmıştı.

HUKUKÇU YARVUSAT: DUYDUKLARIMI SÖYLEDİM!

Kendisi de bir hukukçu olan sarı kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat, bugün yaptığı açıklamada duyduğu söylentileri dile getirdiğini itiraf etti. Sporx'in haberine göre Yarsuvat, şu ifadeleri kullandı: "Sadece söylediğim husus, bunların Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemeleri'nde yargılanmaları yanlıştır. Şike yapılmış, yapılmamış o beni ilgilendirmez. Ben bunu söyledim. Herkesten duyduğum gibi 'Bir miktar para talep edilmiş, onu vermediği için bir dava açıldığını duyuyorum.' dedim" ifadelerini kullandı.