Yavuz Semerci : Kime oy vermeyeceğim belli !

Yavuz Semerci : Kime oy vermeyeceğim belli !
Güncelleme:

Gazete Habertürk yazarı Yavuz Semerci, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy vermeyeceğini açıkca yazdı..

İşte Semerci'nin yazısındaki ilgili bölüm:

 

ERDOĞAN'A OY VERMEYECEĞİM

KİME oy vermeyeceğim belli: Tayyip Erdoğan... Ülkeyi kafasına göre dizayn etmek istediğinden şüphe duyuyorum. Seçilmiş ilahi kişi algısını destekliyor. O olmaz ise “Her şeyimizi kaybedeceğiz’’ korkusu yaşatıyor. ‘’O yoksa ben de yokum’’ sloganı boşuna kullanılmıyor! O seçilmezse şehirlerde çöp havuzları oluşacak, duble yollar çökecek, benzin kuyrukları oluşacak, AB’ye giremeyeceğiz, Ortadoğu bize dalacak gibi hava estiriliyor. Ülkeyi temsil edecek değil de yönetecek kişiyi seçecekmişiz gibi konuşuyor.

O OLMAZSA AK PARTİ'NİN DAĞILACAĞINA BİLE İNANDIRILDIK

Kendisi olmazsa, ipleri gevşetirse, yönetemezse AK Parti’nin bile dağılacağına inandırıldık. ‘’Bir düşerse türbanlı bacılarımızın hali ne olacak?’’ diye şimdiden karalar bağlayanları okuyoruz, dinliyoruz. Sanki “Ezan susacak, dindarların başı öne düşecek, memleketin tüm kaleleri dinsiz ve din düşmanlarınca zapt edilecek” lafları dolaşıyor memleketin her metrekaresinde.

O seçilmez ve ölene kadar başımızda kalmazsa öyle büyük bir ekonomik kriz yaşayacağız ki finansal borçları 400 milyar liraya çıkmış milyonlarca vatandaş “sefaletin eşiğine düşecek, borçları ödeyemez hale gelecek, varlıklarına el konulacak’’ diye titretiliyor.

KUPON ARAZİLERİN SATIŞINA O KARIŞMAZSA...

Devletin kupon arazilerinin satışına o karışmazsa, haberi olmadan satılırsa, yetim hakkının yenileceğinden endişe ediliyor. Öyle düşünmemiz tavsiye ediliyor. “Hey ne oluyor!’’ diyen herkesin paralel devletçi, darbeci olmasından şüphe edenlerin bile yadırgandığı, ‘’Kesinlikle öyledir’’ demeyenlerin aklından şüphe edildiği bir iklim oluşsun isteniyor.