Yeni doğan bebekler için ihtiyaç listesi !

Yeni doğan bebekler için ihtiyaç listesi !
Güncelleme:

Doğuma haftalar ve hatta günler kala bir anne için bir alışveriş listesi hazırlama durumu keyifli olduğu kadar zorlayıcı bir durumdur.

Bebek ürünlerinde uygun fiyat, uygun ödeme politikasıyla müşterilerinin teveccühünü kazanmış online alışveriş mağazası Tarzbebe.com Yöneticisi Murat Erat yeni doğan bebekler için ilk alınacakların listesini şu şekilde belirtiyor.

İşte yeni doğan bebekler için ihtiyaç listesi!

- Temizleme havluları

- Ağız silme mendili

- Bebek bezleri (Bebeğin boyuna ve kilosuna, büyümesine uygun seçilmiş ebatlarda)

- Alt değiştirme ve bakım yatağı

- Tırnak makasları

- İlaç kaşığı

- Fırça tarak seti

- Vücut termometresi

- Göbek bağı bandı

- Burun aspiratörü

- Islak mendil

- Temizleme pamuğu

- Kulak çubuğu

- Pişik kremi

- Şampuan, sabun, bebek kremi (Bebeğin saç derisine uygun, saç derisini bakteri ve mantarlara karşı koruyucu ancak deriyi tahriş etmeyen, bebeğin hem saç hem vücut temizliği için kullanılabilir, gözleri yakmayan ve nemlendiricileri sayesinde cildin kurumasını önleyen özelliklerde olmalıdır)

- Bebek büyotları 200 cc (Kumaş Kılıflı ve hayvan figürü kılıflı tipleri mevcuttur)

Tarz sahibi bebeklerin yeni dünyası

Türkiye’nin yepyeni bir bebek ürünleri alışverişi sitesi var. Güçlü altyapısı ve farklı tasarımları ile tarzbebe.com yeni nesil bebeklerin dünyasına hitap ediyor.

Tarz sahibi bebeklerin yeni alışveriş mekânı olarak yola çıkan tarzbebe.com basit arayüzü ve güncel ürünleri ile kaliteli ve ekonomik hizmet sunuyor. Bebekler için aranılan her ürünün rahatlıkla bulunabileceği alışveriş sitesi uygun fiyatları kadar sunduğu taksit seçenekleri ile de ön plana çıkıyor.

Bebek arabasından, beşik modellerine, yeni doğan setlerinden, sınırsız beb kıyafetlerine, pişik kremlerinden, alt bezlerine kadar bebeğinizin dünyasına hitap eden her ürünü avantajlı fırsatlar ile satın alabileceğiniz tarzbebe.com sağlam alt yapısı ile de müşterilerine güvenilir bir alışveriş imkânı sunuyor.

8 ay önce internet üzerinde alışveriş dünyasına katılan tarzbebe.com devamlı güncellenen ürün gamı ve yaptığı cazip fırsatlar ile müşterilerine basit, sorunsuz ve ekonomik alışveriş imkânı sunuyor. Satış sonrası destek ekibi ile güleryüzlü ve hızlı hizmet sunantarzbebe.com müşterilerinin karşılaşabileceği sorunları önceden öngörüp en az hata ile hizmet vermeyi amaçlamaktadır.