Yeni kariyer fırsatı ''sağlık turizmi işletmeciliği''

Yeni kariyer fırsatı ''sağlık turizmi işletmeciliği''
Güncelleme:

Sağlık Turizmi İşletmeciliği bölümü; aktif, girişken, yabancı kültürlere meraklı, yabancı dilini geliştirmek isteyen öğrenci adaylarını bekliyor.

ÖSYM, üniversite adaylarının beklediği üniversite ek yerleştirmeleri 17 Ağustos'ta başlayacağını açıkladı. Kapadokya Meslek Yüksekokulu (MYO), büyüyen sağlık sektöründe rol almak isteyenler öğrenciler için 'Sağlık Turizmi İşletmeciliği' bölümünü açtı. Program aktif, girişken, yabancı kültürlere meraklı, yabancı dilini geliştirmek isteyen öğrenci adaylarına hitap ediyor.

Programın amacı, iki yıllık eğitimle, sektörün öncelikli ihtiyacı olan nitelik olarak gelişmiş sağlık ve turizm bilgisine sahip personeller yetiştirmek. 2015-ÖSYS Ek Yerleştirme tercihleri 17-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.

Mezunların İş İmkânları

Program mezunları, seçkin sağlık kurum ve kuruluşlarının sağlık turizmi birimlerinde operasyon sorumlusu, sağlık turizmi ile ilgili faaliyet gösteren acentelerde, sağlıklı yaşam konusunda hizmet veren otel ve tesislerde iş imkânı bulacaklar.

Mezunlarına iyi bir kariyer imkânı sunan Sağlık Turizmi İşletmeciliği programı ile ilgilenen adaylar www.kapadokya.edu.tradresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilecekler.