Yiğit'ten Özkök'e cevap

Yiğit'ten Özkök'e cevap
Güncelleme:

Ertuğrul Özkök köşesinden, 'Hepinize müjde, Yiğit Bulut kafası kabine dışında kaldı' demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı ve Star yazarı Yiğit Bulut, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün hakkında yazdığı köşe yazısna köşesinden yanıt verdi.
Yiğit Bulut, Özkök'ün "Hepinize müjde, Yiğit Bulut kafası kabine dışında kaldı. Mehmet Şimşek Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı oldu. Hem AKP hem Türkiye için iyi haber. Yiğit Bulut kafası ekonomiye burnunu sokmayacak mesajı.Naci Ağbal yeni hükümette de Maliye Bakanı, faiz ve para politikalarında akılcılık devam edecek, Yiğit Bulut kafası hâkim olamayacak mesajı" sözlerine tepki gösterdi.
Bulut, Kabusunuz olmaya devam edeceğim, köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı" dedi.
Yiğit Bulut şöyle yazdı:
Birkaç gündür “malum medya”, uzantılı internet sitesi ve hesaplarında şahsıma yönelik bir kampanya yapılıyor… Düşünüyorum, gülsem mi, ağlasam mı yoksa “son demlerindeki” bu zavallılara cevap mı versem…
Adam yazıyor; “Yiğit Bulut Kafası”… Nasıl yazsın ki; “milli, manevi, ulusal, yerli olan her düşünce bizi rahatsız ediyor” diye itiraf mı etsin! Bir de kendilerini avutma noktaları var ki, akıllarınca hem “etki kırıyorlar”, hem de “itibarsızlaştırıyorlar”…
Sevgili dostlar, bu adamlara cevap olarak aslında “şu şudur, bu budur” demek, onları ciddiye almak olur… Hiç cevap vermeye gerek yok, sonuçları görenler “cevabımı” anlayacaklar… Okuyanların da bana düştüğü bir not var, bir sözü hatırlatarak, gülüp geçtiler; “köpeklerin duası kabul olsa, gökten kemik yağardı”… İŞİN ÖZÜ DE BU!
Anlayacağınız “kaybedenler”; DAHA UZUN SÜRE KABUSUNUZ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM… KABUS!